/////////////////////////

Recruitment & Search

We recruit people who rock their business
KANDIDAATWERKGEVER

VOLG JE ONS AL OP INSTAGRAM EN LINKEDIN?

LUISTER NAAR ONZE PLAYLIST

Actuele vacatures

Toon meer vacatures
VOOR WERKGEVERS

Onze Services

Recruitment & search

The Music Recruiters is een gespecialiseerd werving & selectie en search bureau. Met onze unieke formule, bestaande uit ons netwerk, expertise, en onze efficiënte aanpak, brengen wij brands in muziek en entertainment in contact met specialisten uit binnen- en buitenland. Wij zijn wereldwijd actief. We recruit people who rock their business

Meer informatie

Een aantal van onze klanten

{

Pieter heeft mij op zeer prettige wijze geholpen in mijn zoektocht naar een geschikte baan. Hij nam ruim de tijd om me echt te leren kennen en te ontdekken waar mijn krachten liggen en durfde daarbij verder te kijken dan alleen ervaring of diploma’s. Dit resulteerde in een perfecte match met mijn nieuwe werkgever. Ook tijdens het sollicitatietraject bood hij nuttige en persoonlijke begeleiding. Werkgevers, bel hem als je op zoek bent en ben je op zoek naar werk, maak eens kennis met hem!

Sr. Kandidaat

Communicatie specialist, rechtenorganisatie

The Music Recruiters heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar een nieuwe Brand Manager. De samenwerking was heel prettig omdat Pieter snel en pro-actief kon schakelen én met goede kandidaten kwam. De communicatie daaromheen was zeer prettig. Uiteindelijk hebben we in korte tijd een kandidaat kunnen vinden die goed aansluit bij het door ons gewenste profiel

Fulco Polderman

Ex-Head of Brand Strategy, Warner Music Benelux

Ik had het genoegen om met Pieter samen te werken in meerdere, complexe trajecten en ik kan hem niet genoeg aanbevelen. Onze samenwerking kenmerkte zich door respect, transparantie, eerlijkheid en uiteindelijk met uitstekende resultaten. De kandidaten die Pieter in de processen bracht waren zonder uitzondering zeer geschikt en de resulterende hires tonen aan dat Pieter beschikt over een sterk netwerk, uitstekende kennis van recruitmentstrategie en een sterke Intuïtie. Dank je voor je steun – ik zou altijd weer met je willen werken!

Jennifer Thomas

Sr. HR Manager, Believe Music

Een zeer goede ervaring; Pieter is erg vriendelijk en heeft me geholpen aan een goede stap in mijn carrière in de muziekindustrie. Snelle communicatie, laagdrempelig en duidelijke tips over o.a. sollicitatie/onderhandeling/carrière. Zeker aan te raden!

Martin Wielaart

Director of IT, Songtradr/MassiveMusic

The Music Recruiters 
IJsbaanpad 2
1076 CV Amsterdam
+31 (0)20 845 6552
info@themusicrecruiters.com

Privacy policy