/////////////////////////

Over ons

Wie wij zijn

The Music Recruiters is hét geluid in recruitment en executive search. Wij matchen professionals met bedrijven in de muziekindustrie, de mediasector, de entertainmentbranche en organisaties met raakvlakken met deze industriën. Wij richten ons voornamelijk op de bemiddeling van medior tot management level posities in dienstverband en op contractbasis.

The Music Recruiters is in 2019 opgericht vanuit de visie dat de bemiddeling van gespecialiseerd talent een well-connected en goed geïnformeerde gesprekspartner vereist die snel schakelt, weet wat er speelt en het ritme van de sector begrijpt. 

Wij kijken verder dan het curriculum vitae. Het vinden, selecteren en bemiddelen van talent dat over het juiste DNA beschikt is onze missie. Door middel van onze efficiënte aanpak vinden wij dit talent binnen ons netwerk én daarbuiten. Extra uitdaging halen wij uit crossectorale bemiddeling, het bijdragen aan inclusiviteit & diversiteit, en het doorbreken van barrières.

We combineren traditionele waarden, zoals de uitgebreide intake en een persoonlijke aanpak, met moderne tools & efficiëntie. We besteden de juiste hoeveelheid tijd aan onze intakeprocessen en we luisteren altijd naar alle betrokken partijen. Dat komt omdat we bij TMR weten dat net als in muziek, de beste match altijd het resultaat is van goede samenwerking.

We recruit people who rock their business. 

The Music Recruiters is gevestigd in Amsterdam en maakt onderdeel uit van Thirty-Three Group B.V.

Lees meer over onze services en de functiegroepen waar wij voor werken via de volgende link:

Ons team

Pieter Wolter

Pieter Wolter

Founder | Consultant

Pieter is de oprichter van The Music Recruiters en Thirty-Three Group. Toen hij voor het eerst in aanraking kwam met de muziekindustrie wist hij het meteen zeker: hier ligt mijn toekomst. Met tien jaar ervaring binnen de sector richtte hij in 2019 The Music Recruiters op. Hij verwierf al snel een reputatie als een betrouwbare en gespecialiseerde bemiddelaar. Hij geeft regelmatig lezingen op hogescholen, universiteiten en andere educatieve instellingen over zijn werk. Tussen 2013-2019 toerde Pieter als bassist met zijn band Zitakula door binnen- en buitenland. 

Chelsea Hofland

Chelsea Hofland

Content & Community Manager

Chelsea zet zich voor The Music Recruiters en Thirty-Three in als Social Media Manager en Brand Manager. Ze is daarnaast ook actief als Social Media Manager bij Eurosonic Noorderslag (ESNS) en weet alles over ijzersterke branding. Met haar eigen bedrijf Streaming Queen is ze actief als muziekconsultant voor merken en maakt ze ook de playlists voor The Music Recruiters.

Rajko Acimovic

Rajko Acimovic

Consultant

Rajko is Consultant bij The Music Recruiters. Al tijdens zijn opleiding Commerciële Economie kwam hij in aanraking met recruitment en heeft hij ervaring opgedaan als Researcher. Als Recruiter houdt Rajko zich bezig met het bemiddelen van talent binnen de functiegroepen marketing, sales, finance en specifieke sectorfuncties. Rajko runt ook zijn eigen evenementenbureau waarmee hij dancefeesten organiseert in de Randstad.

Lemmy

Lemmy

Happiness Manager / Part-time Security

The Music Recruiters
Ertskade 192
1019 BB Amsterdam
+31 (0)20 845 6552
info@themusicrecruiters.com

Privacy policy