Over Ons

Wie wij zijn

The Music Recruiters is een gespecialiseerd recruitment- en executive search bureau. Wij zijn in 2019 opgericht en matchen professionals met muziekbedrijven, techbedrijven, (digitale) distributeurs, mediabedrijven, educatieve instellingen, fondsen en met elke andere organisatie die raakvlakken heeft met muziek, media en entertainment. Wij worden voornamelijk benaderd voor medior – senior level posities en werken als specialist in de sector voor vrijwel alle departementen. 

The Music Recruiters is opgericht vanuit de visie dat de bemiddeling van gespecialiseerd talent in deze niches een geïnformeerde gesprekspartner vereist die buiten de lijntjes durft te kleuren en opdrachtgevers kan verrassen. Door middel van onze brede blik zijn wij in staat om een diverse range aan gekwalificeerde professionals voor te stellen aan onze opdrachtgevers. Een persoonlijke benadering, zorgvuldigheid, transparantie en discretie staan bij ons altijd voorop. 

The Music Recruiters is gevestigd in Amsterdam en werkt wereldwijd. 

Lees meer over onze services, werkwijze en opdrachtgevers via de volgende links:

Job Advertising
Werving & Selectie
Executive Search

Ons Team

Pieter Wolter

Pieter Wolter

Founder | Recruitment & Executive Search Consultant

Pieter is de oprichter en consultant van The Music Recruiters. Pieter kwam tijdens zijn studie rechten in aanraking met de muziekindustrie en wist al snel dat zijn toekomst in deze sector lag. Met meer dan 10 jaar ervaring op zak als business developer, account manager en recruiter bij verschillende organisaties in de muziek en media heeft hij The Music Recruiters opgericht. Naast The Music Recruiters is hij al jaren actief als muzikant voor de funkband Zitakula waarmee hij twee albums heeft uitgebracht en ruim 250 keer heeft opgetreden in binnen en buitenland.

Camila Quintero

Camila Quintero

Marketeer & Visual Designer

+310611465883

Camila is de part-time Marketing & design expert van The Music Recruiters. Camila heeft een opleiding tot industrieel vormgever afgerond aan de Pontificia Universidad Javeriana te Bogotá, Colombia en is gespecialiseerd in branding. Naast haar werkzaamheden voor The Music Recruiters is Camila actief als in-house designer voor Ternium. 

Rosalie Visser

Rosalie Visser

Junior Project Manager

Rosalie is Junior Project Manager bij The Music Recruiters. Rosalie volgt momenteel een WO-opleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam en heeft enkele jaren ervaring in de muziekindustrie. Voor The Music Recruiters houdt Rosalie zich bezig met project & content management en (markt)research. 

Ben je op zoek naar een nieuwe werknemer? Neem dan contact met ons op!

CONTACT

+31 (0)20 845 6552
info[at]themusicrecruiters.com
Ertskade 192, 1019 BB
Amsterdam, The Netherlands

Privacy Policy