Over Ons

Wie wij zijn

The Music Recruiters is een recruitment- en executive search bureau dat zich specialiseert in de muziek-, media en entertainmentbranche. Wij matchen ambitieuze professionals met platenlabels, podia, distributeurs, uitgevers, rechtenorganisaties, managementbureaus, muziek-technologie bedrijven, en elke andere organisatie in muziek, media en entertainment die op zoek is naar gespecialiseerd talent. 

The Music Recruiters biedt Job Advertising, Recruitment (werving- en selectie) en Executive Search services. Wij zijn actief van junior tot en met executive level en voor de meeste departementen en posities. 

Een aantal voorbeelden van de departementen en posities waar wij actief voor zijn:

• Music: A&R Manager, Director Reportoire Development, Artist Manager, In-house Composer, (Sr.) Creative Music Producer, Commission Member Music & Musical Theatre, Music Curator

• Marketing, Sales & PR: Product/Brand Manager, Social Media Manager, Head of Product, Marketing Communications Manager, Sonic Branding Strategist, PR specialist, Customer Support Manager

• Creative & Design: Art Director, Content Creator, Audio-Visual Designer, Video Editor, Head of Video

• Data & Streaming: Data Analyst, Streaming Coordinator

• Finance, Legal, HR & Operations: Royalty Employee, Global Head of People, A&R Coordinator, Coordinator Sample Clearances, Finance Controller, Head of Legal Operations

Lees meer over onze services, werkwijze en opdrachtgevers via de volgende links:

Job Advertising
Werving & Selectie
Executive Search

Ons Team

Pieter Wolter

Pieter Wolter

Founder | Recruiter

Pieter is de oprichter en recruiter van The Music Recruiters. Pieter kwam tijdens zijn studie rechten in aanraking met de muziekindustrie en wist al snel dat zijn toekomst in deze sector lag. Met meer dan 10 jaar ervaring op zak als business developer, account manager en recruiter bij verschillende organisaties in de muziek en media heeft hij The Music Recruiters opgericht. Naast The Music Recruiters is hij al jaren actief als muzikant voor de funkband Zitakula waarmee hij twee albums heeft uitgebracht en ruim 250 keer heeft opgetreden in binnen en buitenland.

Camila Quintero

Camila Quintero

Marketeer & Visual Designer

+310611465883
www.camiquintero.com

Camila is de part-time Marketing & design expert van The Music Recruiters. Camila heeft een opleiding tot industrieel vormgever afgerond aan de Pontificia Universidad Javeriana te Bogotá, Colombia en is gespecialiseerd in branding. Naast haar werkzaamheden voor The Music Recruiters is Camila actief als in-house designer voor Ternium. 

Rosalie Visser

Rosalie Visser

Junior Project Manager

Rosalie is Junior Project Manager bij The Music Recruiters. Rosalie volgt momenteel een WO-opleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam en heeft enkele jaren ervaring in de muziekindustrie. Voor The Music Recruiters houdt Rosalie zich bezig met project & content management en (markt)research. 

Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Of ben je op zoek naar een nieuwe werknemer? Neem dan contact met ons op!

CONTACT

+31 (0)20 845 6552
info[at]themusicrecruiters.com
Ertskade 192, 1019 BB
Amsterdam, The Netherlands

Privacy Policy