Over Ons

Wie wij zijn

The Music Recruiters is hét nieuwe geluid in recruitment en executive search. Sinds 2019 matchen wij professionals met bedrijven in o.a. de muziekindustrie, de entertainmentbranche, de techwereld en met elke andere organisatie die raakvlakken heeft met muziek, media en entertainment. We richten ons op medior-senior level posities en werken als specialist in de sector voor vrijwel alle departementen. 

TMR is plugged in.

The Music Recruiters is opgericht vanuit een visie. De visie dat de bemiddeling van gespecialiseerd talent in deze unieke niches een well-connected en goed geïnformeerde gesprekspartner vereist die de verrassende noot durft te spelen. Die soms durft te improviseren en niet bang is een licht dissonante, maar toch verrassend goed klinkende match durft te maken.

Deze visie kreeg zijn eerste contouren toen oprichter Pieter Wolter zich oriënteerde op een volgende stap en een klankbord zocht. Onze visie reikt inmiddels tot diep in de sectoren waarin we actief zijn. Recordlabels. Music-tech platforms. Production Agencies. Podia. Mediabedrijven. Het zijn slechts enkele voorbeelden van organisaties waar wij professionals voor in huis halen. Sommigen opereren al jarenlang vanuit het hart van deze industrieën. Anderen zijn starting-up en vinden aansluiting bij de digitale transformatie. Allemaal vinden ze via ons mensen met het DNA dat past bij bedrijven in de muziek, media en entertainment. 

Bij ons staat de personal touch altijd voorop: we zijn zorgvuldig, transparant en discreet. We besteden veel tijd aan de intake, het proces en luisteren altijd naar de wensen van alle betrokken partijen. Want bij TMR weten we: de beste muziek maak je samen. 

We hire talents who rock their business.

The Music Recruiters is gevestigd in Amsterdam, maar we werken wereldwijd. 

Lees meer over onze services, werkwijze en opdrachtgevers via de volgende links:

Job Advertising
Werving & Selectie
Executive Search

Ons Team

Pieter Wolter

Pieter Wolter

Founder | Recruitment & Executive Search Consultant

Pieter is oprichter en consultant bij The Music Recruiters. Tijdens zijn studie rechten kwam hij voor het eerst in aanraking met de muziekindustrie. Hij wist het meteen zeker: hier ligt mijn toekomst. Met tien jaar ervaring als business developer, account manager en recruiter in de muziek- en mediawereld richtte hij in 2019 TMR op. Naast zijn werk speelt hij in funkband Zitakula. Met hen bracht hij twee platen uit, speelde hij op nationale radio en tv, en stond hij op meer dan 250 podia in binnen- en buitenland. 

Rosalie Visser

Rosalie Visser

Junior Project Manager

Rosalie is Junior Project Manager bij The Music Recruiters. Ze volgt een opleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam en heeft jaren ervaring in de muziekindustrie. Voor The Music Recruiters houdt Rosalie zich bezig met project & content management en (markt)research. Rosalie is niet alleen een groot muziekliefhebber, maar vooral ook een fan van de industrie erachter. Naast TMR managet ze enkele artiesten. 

Jetske Voorneveld

Jetske Voorneveld

Researcher

Jetske is researcher bij The Music Recruiters. Ze houdt zich bezig met searches naar mensen, marktonderzoek en met de kruisbestuiving van talent uit de muziek, media en entertainment sector. Met haar ervaring in zowel advertising en de bredere creatieve industrie – Jetske is van origine designer – heeft Jetske een goed oog voor de beste mensen en weet ze altijd de spreekwoordelijke speld in de hooiberg, of beter gezegd, de plectrum in de festivalweide te vinden. Naast The Music Recruiters werkt Jetske voor AMACOM en heeft ze haar eigen kledinglijn voor responsible streetwear, AKWAMAN.

Camila Quintero

Camila Quintero

Marketeer & Visual Designer

Camila is marketing & design expert bij The Music Recruiters. In 2014 rondde zij haar opleiding tot industrieel vormgever af aan de Pontificia Universidad Javeriana te Bogotá, Colombia. Camila specialiseerde zich in branding, en is naast haar werkzaamheden voor The Music Recruiters actief als in-house designer voor Ternium. Ze spreekt vloeiend Spaans, Engels en Nederlands, weet werkelijk alles over teckels en luistert graag naar Foals, The Arctic Monkeys en Cardi B. 

CONTACT

+31 (0)20 845 6552
info[at]themusicrecruiters.com
IJsbaanpad 2, 1076 CV
Amsterdam, The Netherlands

Privacy Policy