Over ons

The Music Recruiters is opgericht door Pieter Wolter. Na enkele jaren intensief touren en opnemen met zijn band Zitakula en commerciële banen bij een muziekrechtenorganisatie en muziekproductiehuis merkte hij dat er maar weinig moderne platforms en adviesbureaus waren voor de oriëntatie op een nieuwe baan in de sectoren waarin hij actief was. Vanuit die behoefte is begin 2019 The Music Recruiters ontstaan: een gespecialiseerde vacaturesite én recruitment- en executive search bureau voor de muziek-, entertainment en creatieve industrie. 

Onze Missie

Job Advertising

Ons streven is simpel: iedereen altijd op de hoogte van nieuwe jobs in muziek, entertainment en de creatieve sector. Een ambitieus streven, but we’re working on it!

Recruitment: Werving en Selectie & Executive Search

Bij The Music Recruiters weten we welke kandidaat the X-factor heeft voor een job in deze business. Van financieel medewerker tot aan marketing professional en van royalty specialist tot aan sound engineer: het is de cultural fit van gekwalificeerde professionals die een team doet floreren. Bij The Music Recruiters hebben wij de zoektocht naar de juiste cultural fit én de best beschikbare kandidaat tot onze missie gemaakt.

Waarom The Music Recruiters?

Wij bieden een uniek en gespecialiseerd vacature- en recruitment platform met een focus op de muziek-, entertainment- en creatieve sector.

Door ons specialisme in niche sectoren komen wij maandelijks in contact met duizenden professionals en met vele bedrijven uit de sector.

Voor opdrachtgevers: omdat wij zelf uit de industrie komen kunnen wij via onze Werving & Selectie en Executive Search Services gericht headhunten naar de beste kandidaten. Onze marktkennis versnelt het proces en zorgt voor het beste resultaat. 

Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Of ben je op zoek naar een nieuwe werknemer? Neem dan contact met ons op!

CONTACT

+31 (0) 652 360 166
info@themusicrecruiters.com
Ertskade 192, 1019 BB
Amsterdam, The Netherlands