/////////////////////////

Over ons

Wie wij zijn

The Music Recruiters is hét geluid in recruitment en executive search. Sinds 2019 matchen wij professionals met bedrijven in o.a. de muziekindustrie, de mediasector, de entertainmentbranche en met elke andere organisatie die raakvlakken heeft met muziek, media en entertainment. We richten ons op medior tot management level posities in dienstverband en op contractbasis.

TMR is plugged in.

The Music Recruiters is opgericht vanuit een visie. De visie dat de bemiddeling van gespecialiseerd talent in deze unieke niches een well-connected en goed geïnformeerde gesprekspartner vereist die weet wat er speelt en de verrassende noot durft te spelen. Die dankzij een hoog expertise niveau kan adviseren en gedurende het gehele wervingsproces een waarde toevoegt die verder gaat dan het aanbrengen van talent alleen. Een gesprekspartner die soms improviseert en niet bang is een licht dissonante, maar toch verrassend goed klinkende match te maken.

Deze visie kreeg zijn eerste contouren toen oprichter Pieter Wolter zich oriënteerde op een volgende stap en een klankbord zocht. Onze visie reikt inmiddels tot diep in de sectoren waarin we actief zijn. Music-tech platforms. Production Agencies. Recordlabels. Mediabedrijven. Het zijn slechts enkele voorbeelden van organisaties waar wij professionals voor in huis halen. Sommigen opereren al jarenlang vanuit het hart van deze industrieën. Anderen zijn starting-up en vinden aansluiting bij de digitale transformatie. Allemaal vinden ze via ons mensen met het DNA dat bij hen past: We recruit people who rock their business. 

Bij ons staat de personal touch altijd voorop: we zijn zorgvuldig, transparant en discreet. We besteden veel tijd aan de intake, het proces en luisteren altijd naar de wensen van alle betrokken partijen. Want bij TMR weten we: de beste muziek maak je samen.

The Music Recruiters is gevestigd in Amsterdam en maakt onderdeel uit van Thirty-Three Group B.V.

Lees meer over onze services, werkwijze en opdrachtgevers via de volgende links:

Ons team

Pieter Wolter

Pieter Wolter

Founder | Recruitment & Executive Search Consultant

Pieter is oprichter en consultant bij The Music Recruiters. Tijdens zijn studie rechten kwam hij voor het eerst in aanraking met de muziekindustrie. Hij wist het meteen zeker: hier ligt mijn toekomst. Met tien jaar ervaring als business developer, account manager en recruiter in de muziek- en mediawereld richtte hij in 2019 TMR op. Naast zijn werk speelt hij in funkband Zitakula. Met hen bracht hij twee platen uit, speelde hij op nationale radio en tv, en stond hij op meer dan 250 podia in binnen- en buitenland. 

Leila Hammoud

Leila Hammoud

Junior Project Manager

Leila is onze Junior Project Manager. Ze rondt momenteel haar BSc Communicatiewetenschap af aan de Universiteit van Amsterdam en heeft onlangs haar weg gevonden in de muziekindustrie. Bij The Music Recruiters is ze verantwoordelijk voor content management en doet ze marktonderzoek. Leila schrijft graag en doet PR werk voor verschillende toonaangevende artiesten in de dance scene zoals Vintage Culture en Fideles. Als ze niet thuis aan het mixen is in haar vrije tijd dan vind je haar op de eerste rij van je lokale rave!

Chelsea Hofland

Chelsea Hofland

Content & Community Manager

Chelsea is Content & Community Manager bij The Music Recruiters. Ze heeft inmiddels en na een studie Communicatie veel ervaring als Communicatieprofessional/Project Manager en Streaming Manager bij o.a. NPO 3FM. In 2021 richtte ze daarnaast haar eigen playlistbedrijf Streaming Queen op waarmee ze zich bezig houdt met branding en muziek. 

Rajko Acimovic

Rajko Acimovic

Junior Recruiter

Rajko is Junior Recruiter bij The Music Recruiters. Al tijdens zijn opleiding Commerciële Economie kwam hij in aanraking met recruitment en heeft hij ervaring opgedaan als Researcher. Als Jr. Recruiter houdt Rajko zich bezig met het scouten van talent binnen de functiegroepen marketing, sales, finance en specifieke sectorfuncties. Rajko runt ook zijn eigen evenementenbureau waarmee hij dancefeesten organiseert in de Randstad.

Camila Quintero

Camila Quintero

Visual Designer

Camila is marketing & design expert bij The Music Recruiters. In 2014 rondde zij haar opleiding tot industrieel vormgever af aan de Pontificia Universidad Javeriana te Bogotá, Colombia. Camila specialiseerde zich in branding, en is naast haar werkzaamheden voor The Music Recruiters actief als in-house designer voor Ternium. Ze spreekt vloeiend Spaans, Engels en Nederlands, weet werkelijk alles over teckels en luistert graag naar Foals, The Arctic Monkeys en Cardi B. 

Lemmy

Lemmy

Happiness Manager / Part-time Security

Lemmy specialises in deep grunts and likes to listen to Motorhead. 

The Music Recruiters
IJsbaanpad 2
1076 CV Amsterdam
+31 (0)20 845 6552
info@themusicrecruiters.com

Privacy policy