/////////////////////////

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Wij begeleiden je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Oriënteer je je op de volgende stap in je carrière en ben je actief op medior tot aan executive niveau? Heb je een skillset, netwerk of opgebouwde ervaring die veel waarde toevoegt aan de sectoren waarin wij actief zijn? Schrijf je dan in voor onze database via de button ‘inschrijven’.

Hoe werkt het? Na inschrijving registreren wij jouw gegevens. Zodra we een match zien nemen we contact met je op voor een (digitale) kennismaking met een consultant van The Music Recruiters. Tijdens dit gesprek komen we erachter of de rol goed past bij je ervaring, ambities en vaardigheden. Zo ja, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. We begeleiden onze kandidaten bij het gehele recruitment proces, van interview tot aan onderhandeling. Lees ook onze FAQ.

Wanneer hoor je van ons? Bij ons staat de kwaliteit van de match tussen opdrachtgever en kandidaat centraal. Wij werken doelgericht en nemen alleen contact met je op als we een potentiële match zien. Afhankelijk van de searches waar we op dat moment aan werken, of de mogelijkheden die we voor je zien, kan dit dus wat tijd in beslag nemen. 

Wij delen je gegevens nooit met derden zonder jouw voorafgaande toestemming. Klik hier voor ons privacy statement. 

The Music Recruiters
Ertskade 192
1019 BB Amsterdam
+31 (0)20 845 6552
info@themusicrecruiters.com

Privacy policy