/////////////////////////

Veelgestelde vragen

Kandidaten

Hoe helpt The Music Recruiters mij bij het vinden van een baan?

Heb je interesse in een functie die we aanbieden? Dan nodigen we je graag uit om hierop te reageren. Wij laten je vervolgens zo snel mogelijk weten of we een match zien en of we een kennismakingsgesprek met je willen inplannen. Ook kun je je bij ons inschrijven via onze portal.

Bij een inschrijving vragen wij je om je cv te uploaden en om aanvullende informatie zoals je ambities, functie-inhoudelijke wensen en beschikbaarheid. Zodra er een passende vacature voorbijkomt, nemen we contact met je op voor een kennismaking.

Hoe gaat The Music Recruiters te werk?

Wij spreken al onze kandidaten persoonlijk, of via een videocall, voordat een introductie gemaakt wordt. Tijdens dit gesprek achterhalen we wat je ambities zijn en waar je functie-inhoudelijk naar op zoek bent. Als er op dat moment een passende vacature beschikbaar is dan stellen wij je – met jouw toestemming – voor aan de opdrachtgever.

Tijdens de sollicitatieprocedure begeleiden we je in alle aspecten van de procedure. We bereiden je voor op de interviews, zodat je goed geïnformeerd op de gesprekken verschijnt. We bieden ook hulp bij salarisonderhandelingen en nemen deze eventueel volledig voor je uit handen.

Betaal ik als kandidaat voor jullie dienstverlening?

Nee, voor een kandidaat is onze dienstverlening gratis. Onze opdrachtgevers betalen ons voor het zoeken naar, en bemiddelen van, de juiste kandidaten.

Werkgevers

Wat voor soort kandidaten bemiddelt The Music Recruiters?

Wij bemiddelen kandidaten van meerdere niveaus (medior tot aan executive level) en zijn actief voor meerdere departmenten, zoals Business Affairs, Marketing en Digital. Lees hier meer over onze expertise.

Bemiddelt The Music Recruiters voor zowel vaste als freelance/interim posities?

Dat klopt. Wij bemiddelen zowel voor vaste posities als voor freelance/interim posities.

Hoeveel kost het om The Music Recruiters in te schakelen?

Wij hanteren een retained plaatsingsfee van 21-25% per succesvolle bemiddeling met een start-up fee bij aanvang. De aanbetaling wordt verrekend met de uiteindelijke plaatsingsfee. De plaatsingsfee wordt berekend over het brutojaarsalaris inclusief enkele geselecteerde emolumenten. 

Omdat we vertrouwen op het niveau van onze dienstverlening maakt een garantieregeling altijd deel uit van onze voorwaarden.

We bieden zowel niet-exclusieve, als exclusieve wervingstrajecten aan. In bepaalde gevallen werken we uitsluitend op exclusieve basis voor een afgesproken periode. Dit zorgt ervoor dat we doelgericht aan de opdracht kunnen werken en de slagingskans kunnen maximaliseren. 

The Music Recruiters
Ertskade 192
1019 BB Amsterdam
+31 (0)20 845 6552
info@themusicrecruiters.com

Privacy policy