Job Advertising & Recruitment

The Music Recruiters is een gespecialiseerd job board en recruitment- en executive search bureau. Wij matchen (interim) professionals met brands in de muziek-, entertainment- en creatieve sector. Van brand partnerships manager tot aan tour manager en van A&R manager tot aan financieel medewerker of marketing specialist: wij maken de beste match. 

Job Advertising

Wel gebruik maken van ons netwerk, maar (nog) geen hulp nodig bij de werving & selectie? Dat kan! Plaats je vacature al vanaf €100,- op de kanalen van The Music Recruiters en kom in contact met ons netwerk!

Werving & Selectie

Hulp nodig bij het aantrekken en selecteren van de juiste (interim) professionals voor uw organisatie? Bespaar tijd en kom via ons in contact met de beste professionals 

Executive Search

Op zoek naar een senior, MT- en/of directielevel professional? Overweeg een exclusieve search naar de beste kandidaat.

  

JOB ADVERTISING

WAAROM THE MUSIC RECRUITERS

The Music Recruiters biedt hét platform voor vacatures in de Nederlandse muziek-, entertainment- en creatieve industrie. 

Wij bereiken maandelijks duizenden actieve en passieve werkzoekenden in heel Nederland die graag geïnformeerd worden over de nieuwste jobs.

 

KOSTEN

VACATURES

  • Vacature 14 dagen online op de website
  • Job posting op Instagram & Linkedin
  • Job Alert op Instagram Stories

Kosten: €125,-

* Uitgelichte vacature op de homepage: +€30,-

* Verlenging vacature met 14 dagen: +€50,-

*Extra Instagram stories Job Alert: +€25,- per keer

 

STAGES

  • Stage één maand online op de website
  • Job posting op Instagram & Linkedin
  • Job Alert op Instagram Stories

Kosten: €100,-

* Uitgelichte stage op de homepage: +€30,-

* Verlenging vacature met 14 dagen: +€30,-

* Extra Instagram stories Job Alert: +€15,- per keer

Alle prijzen zijn ex 21% BTW

HOE PLAATS IK EEN VACATURE?

Om een advertentie te plaatsen hebben wij info nodig over jouw bedrijf en de functie. Klik op de button ‘plaats een vacature’, vul het formulier in met de gevraagde gegevens en wij zorgen dat de advertentie binnen één werkdag online staat. Je kunt de vacaturetekst en het bedrijfslogo ook mailen naar info@themusicrecruiters.com

WERVING & SELECTIE

WAAROM THE MUSIC RECRUITERS

Wij zijn specialisten in de muziek, media en entertainmentindustrie en spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers en onze kandidaten.

Wij nemen het, vaak tijdrovende, recruitmentproces uit handen en zorgen dat je direct met de juiste kandidaten aan tafel komt te zitten.

Door inschakeling van een recruiter kan een functie vaak sneller ingevuld worden wat door veel bedrijven als prettig ervaren wordt.

Onze werkwijze is grondig en wij zorgen voor een optimale recruitment experience voor zowel de opdrachtgever als de (potentiële) kandidaten. Wij geloven sterk in employer branding en zien onszelf als ambassadeurs van het recruitmentproces.

KOSTEN

Vaste posities

The Music Recruiters werkt bij werving en selectie op basis van het no cure no pay principe en hanteert een bemiddelingsfee van 18% – 22% over het bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld), afhankelijk van de zwaarte en complexiteit van de functie.

 Voor bepaalde functies werken wij uitsluitend op exclusieve basis voor een afgesproken periode zodat wij doelgericht aan opdrachten kunnen werken.

Interim/freelance

Voor de bemiddeling van interim/freelance kandidaten hanteren wij een opslag van €10,- per uur op het afgesproken bruto uurtarief (ex BTW) met een maximale looptijd van één jaar.

ONS PROCES

Persoonlijke intake
Wij komen langs voor een kennismaking of bespreken telefonisch alle relevante informatie over de openstaande vacature(s), de bedrijfscultuur en het de brand. Een goede intake verhoogt de slagingskans en versnelt het recruitmentproces.

Functieprofiel 
Aan de hand van de verzamelde informatie stellen wij een compact functieprofiel op met de juiste tone of voice, zodat wij meteen de juiste kandidaat weten aan te spreken.

Actieve werving & netwerk 
We zetten onze kanalen in, eventueel ondersteund door en gaan actief, doelgericht en persoonlijk op zoek naar de juiste kandidaten. We maken gebruik van onze uitgebreide database, (online) netwerk en van onze social kanalen. 

Interviews
Wij nodigen potentiële kandidaten altijd uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen we erachter waar iemand écht goed in is en wat zijn/haar ambities zijn. Dit doen wij op een objectieve en vrijblijvende manier om erachter te komen of er een échte match is.

Tijdens de procedure
Tijdens de sollicitatieprocedure begeleiden wij de gesprekken en de salarisonderhandelingen. Om een optimale service te kunnen verlenen vinden wij het prettig om kandidaten tijdens de procedure tijdig en inhoudelijke terugkoppelingen te geven. Wij werken dus op een intensieve manier samen.

Plaatsing- & kwaliteitsgarantie
Nieuwe collega gevonden? Yes! Ook nadat wij een kandidaat succesvol geplaatst hebben blijven wij in contact. Mocht een kandidaat onverhoopt zijn/haar proeftermijn niet succesvol doorlopen, dan geven we een garantie af en starten wij kosteloos een nieuwe wervingsprocedure voor een vervangende kandidaat.

EXECUTIVE SEARCH

Op zoek naar een senior, MT- en/of directielevel professional? Overweeg een exclusieve search naar de beste kandidaat. 

 The Music Recruiters – Executive Search richt zich op senior, MT- en directielevel professionals. Deze specifieke doelgroep vereist een zorgvuldige en discrete aanpak en vraagt naast een groot netwerk om een gesprekspartner op niveau om de juiste kandidaten te enthousiasmeren voor een volgende carrièrestap. Door onze uitgebreide marktkennis kunnen wij op strategisch en inhoudelijk niveau waarde toevoegen aan de zoektocht naar de juiste professional voor uw organisatie.

 The Music Recruiters werkt uitsluitend aan executive search-opdrachten die op basis van exclusiviteit worden verleend en biedt zowel een slagings- als een kwaliteitsgarantie. Actieve search staat centraal bij deze werkwijze.

Zoekopdracht opstarten of meer informatie?

Neem contact op met Pieter Wolter via ons contactformulier of bel +31(0)652360166 voor meer informatie.

Meer Informatie?

Pieter Wolter

Pieter Wolter

Founder / Recruiter

+31 (0) 652 360 166
pieter@themusicrecruiters.com

CONTACT

+31 (0)20 845 6552
info@themusicrecruiters.com
Ertskade 192, 1019 BB
Amsterdam, The Netherlands