Job Advertising & Recruitment

The Music Recruiters is een gespecialiseerd recruitment- en executive search bureau. Wij matchen (interim) professionals met brands in de muziek, media en entertainment-sector. Van (senior) brand partnerships manager tot aan tour manager en van A&R manager tot aan financieel medewerker of marketing specialist: wij maken de beste match.

Job Advertising

Wel gebruik maken van ons netwerk, maar (nog) geen hulp nodig bij de werving & selectie? Plaats je vacature al vanaf €95,- op de mediakanalen van The Music Recruiters en kom in contact met ons netwerk!

Meer informatie

Werving & Selectie

Met onze werving- en selectie services komt jouw organisatie het snelst in contact met de beste professionals. Wij nemen het tijdrovende sollicitatieproces uit handen en zorgen dat je door onze efficiënte combinatie van werving en actieve search in contact komt met zowel actief als latent zoekende kandidaten. 

Meer Informatie

Executive Search

Streeft je organisatie ernaar om een strategische (senior) positie te vervullen en ben je op zoek naar een inhoudelijke sparring partner met specifieke kennis van de markt? Of is er sprake van een (complexe) vacature die een specifieke en/of discrete aanpak vereist? Overweeg dan onze executive search services.

Meer informatie


JOB ADVERTISING

WAAROM THE MUSIC RECRUITERS

The Music Recruiters biedt een gespecialiseerd platform voor recruitment in de Nederlandse muziek, media en entertainment industrie. Door middel van ‘Job Advertising’ bieden wij de mogelijkheid om te adverteren op onze kanalen zonder dat wij een werving- en selectietraject opzetten. Reacties komen rechtstreeks binnen bij de adverteerder.  

De professionals die wij via onze mediakanalen bereiken zijn reeds werkzaam in de muziek- entertainment of creatieve, of willen in deze sectoren gaan werken.

Een impressie van ons bereik:

Website: +/- 3.000 unieke bezoekers per maand
Instagram: +/- 2.400 followers
LinkedIn: +/- 1.800 followers

Wie gingen je voor? Een willekeurige greep uit onze klanten die gebruik maakten van Job Advertising: ESNSMuziekgebouw aan ‘T IJV2 RecordsGrey MenFriendly FireBitbird, Mixmash Records, Next Era Publishing, en vele anderen

 

 

KOSTEN

VACATURES

 • Vacature één maand online op de website
 • Job posting op Instagram & Linkedin
 • Job Alert op Instagram Stories

Kosten: € 105,-

* Uitgelichte vacature op de homepage: + € 30,-
* Verlenging vacature met één maand: + € 45,- 

STAGES

 • Stage één maand online op de website
 • Job posting op Instagram & Linkedin
 • Job Alert op Instagram Stories

Kosten: € 95,-

* Uitgelichte stage op de homepage: + € 30,
* Verlenging vacature met één maand: + € 30,-

Alle prijzen zijn ex 21% BTW

HOE PLAATS IK EEN VACATURE?

Om een advertentie te plaatsen hebben wij wat meer informatie nodig over het bedrijf en de functie. Klik op de button ‘plaats een vacature’, vul het formulier in met de gevraagde gegevens en wij zorgen dat de advertentie binnen twee werkdagen online staat! Je kunt de vacaturetekst en het bedrijfslogo ook mailen naar info@themusicrecruiters.com.

WERVING & SELECTIE

WERVING & SELECTIE

The Music Recruiters ondersteunt opdrachtgevers op professionele, doelgerichte en efficiënte wijze. Wij zijn op de hoogte van marktontwikkelingen en begrijpen wat van belang is voor jouw organisatie om de gewenste doelstellingen te behalen. Wij helpen je in contact te komen met  de juiste professionals die de positie – en daarmee de organisatie – naar het gewenste niveau kunnen tillen.

Wij ontzorgen je tijdens de procedure en zorgen dat je zo snel mogelijk aan tafel komt met de juiste kandidaten. Een samenwerking met The Music Recruiters betekent dat principes als grondigheid, kwaliteit, en een persoonlijke aanpak voorop staan. Wij verdiepen ons altijd in de strategie, de cultuur en het DNA van onze opdrachtgevers om de beste match te kunnen maken. 

Een paar redenen om met ons te werken:

 • Netwerk Ons netwerk bestaat uit gespecialiseerde medior – senior level professionals binnen vrijwel alle departementen in de sectoren waar we actief zijn. 
 • Search Voor veel projecten is actieve search een essentieel onderdeel van onze werkwijze waarmee wij goede resultaten boeken. 
 • Besparing van tijd Wij nemen het – tijdrovende – werving- en selectieproces uit handen en besparen onze opdrachtgevers veel tijd.
 • Onafhankelijke selectie Wij fungeren altijd als neutrale gesprekspartner en stellen kandidaten uitgebreid voor (inclusief profielschets, salaris, aandachtspunten en dergelijke).
 • Internationaal Ons werk eindigt niet bij de Nederlandse grens. Wij zijn in vrijwel geheel Europa actief om in contact te komen met specialisten. 
 • Diversiteit & Inclusiviteit Wij zijn ervan overtuigd dat elke kandidaat gelijke kansen dient te hebben en passen deze visie toe in onze dagelijkse werkzaamheden. 

Een greep uit de opdrachtgevers waar wij recentelijk met succes kandidaten bemiddeld hebben: Believe Music (DE), Massive Music, Warner Music, Spinnin’ Records, QmusicSena en BMG Production Music

Zoekopdracht opstarten of meer informatie over de voorwaarden en werkwijze?

Neem contact op met Pieter Wolter via pieter@themusicrecruiters.com of bel +31(0)20 845 6552 voor meer informatie.

VOORWAARDEN

Dienstverband

Bij The Music Recruiters staat transparantie altijd voorop. Daarom hanteren wij in de meeste gevallen een vooraf afgesproken plaatsingsfee per succesvolle bemiddeling. De plaatsingsfee wordt gebaseerd op de complexiteit en senioriteit van de functie en wordt in verschillende delen in rekening gebracht. Omdat wij vertrouwen op het niveau van onze dienstverlening maakt een garantieregeling altijd deel uit van onze voorwaarden.

Wij bieden zowel niet-exclusieve, als exclusieve wervingstrajecten aan. In bepaalde gevallen werken wij uitsluitend op exclusieve basis voor een afgesproken periode zodat wij doelgericht aan de opdracht kunnen werken en de slagingskans aanzienlijk kunnen vergroten.

Interim/freelance

Voor de bemiddeling van interim/freelance kandidaten hanteren wij een percentage over het maandelijkse bruto factuurbedrag van de bemiddelde kandidaat. The Music Recruiters en de bemiddelde freelancer brengen maandelijks zelfstandig hun kosten in rekening.

Zoekopdracht opstarten of meer informatie over de voorwaarden en werkwijze?

Neem contact op met Pieter Wolter via pieter@themusicrecruiters.com of bel +31(0)20 845 6552 voor meer informatie.

ONS PROCES

Intake/discussie/analyse
Een succesvolle samenwerking begint met een goede intake. Bij voorkeur komen wij langs voor een kennismaking op kantoor om een gevoel te krijgen bij de cultuur. Ook gaan we in gesprek over de functie-eisen, de gewenste senioriteit en de juiste cultural-fit zodat wij een passend functieprofiel kunnen opstellen en de haalbaarheid in kunnen schatten.

Start mediacampagne & search
In overleg met de opdrachtgever zetten wij een selectie in van gespecialiseerde mediakanalen om de vacature bekend te maken en starten wij onze search. 

Interviews
Wij nodigen potentiële kandidaten altijd uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, of voor een videocall. Tijdens dit gesprek komen we erachter waar iemand écht goed in is en wat zijn/haar ambities zijn. Dit doen wij op een objectieve manier om erachter te komen of er een echte match is met de functie die we invullen. 

Tijdens de procedure
Tijdens de sollicitatieprocedure begeleiden wij de gesprekken en de salarisonderhandelingen. Wij denken actief mee tijdens de zoektocht en sturen bij waar nodig. Wij werken gedurende het hele traject op een intensieve manier samen met onze opdrachtgevers.

Plaatsing- & kwaliteitsgarantie
Ook nadat wij een kandidaat succesvol geplaatst hebben blijven wij in contact. Mocht een kandidaat onverhoopt zijn/haar proeftermijn niet succesvol doorlopen, dan geldt onze garantieregeling. 

Zoekopdracht opstarten of meer informatie over de voorwaarden en werkwijze?

Neem contact op met Pieter Wolter via pieter@themusicrecruiters.com of bel +31(0)20 845 6552 voor meer informatie.

EXECUTIVE SEARCH

Met onze Executive Search services richten wij ons uitsluitend op professionals op senior niveau en hoger (basissalaris > €60.000 bruto per jaar).

Een samenwerking met The Music Recruiters betekent dat principes als discretie, grondigheid, kwaliteit, klantgerichtheid, en een persoonlijke aanpak voorop staan. Wij verdiepen ons altijd in de strategie, de cultuur en het DNA van onze opdrachtgevers.

Naast een passend (internationaal) netwerk kan een goed geïnformeerde en bekwame gesprekspartner het verschil maken om de match te maken met de juiste kandidaat. Door onze gespecialiseerde marktkennis kunnen wij op strategisch en inhoudelijk niveau waarde toevoegen aan de zoektocht naar de juiste senior professional voor een organisatie. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de eisen die gesteld worden aan modern leiderschap op het gebied van inclusiviteit & diversiteit, technologische expertise, netwerk en/of sectorspecifieke ervaring. 

Executive Search vraagt altijd om een tailor made benadering. De werkwijze verschilt per project om de juiste flexibiliteit te kunnen bieden die leidt tot het gewenste resultaat. 

Via onze partners kunnen wij de opdrachtgever ook begeleiden bij eventuele coachingstrajecten, begaafdheids-, drijfveren en competentie-analyses. 

Zoekopdracht opstarten of meer informatie over de voorwaarden?

Neem contact op met Pieter Wolter via pieter@themusicrecruiters.com of bel +31(0)20 845 6552 voor meer informatie.

Meer Informatie?

Pieter Wolter

Pieter Wolter

Founder / Recruiter

+31 (0) 652 360 166
pieter@themusicrecruiters.com

CONTACT

+31 (0)20 845 6552
info[at]themusicrecruiters.com
Ertskade 192, 1019 BB
Amsterdam, The Netherlands

Privacy Policy